The Unidentified Gasoline

Ill Be True To You

Ser fram emot att flytta till huset


Som ni kära läsare vet om så börjar det närma sig vår stora flytt. Det kommer att bli så otroligt spännande och jag ser verkligen fram emot att få bo i ett eget hus. Det är verkligen drömhuset som vi har fått tag i och det känns också verkligen som en dröm att få flytta dit snart. Jag sitter om dagarna nu och drömmer om hur vi ska inreda vårt nya hem. Jag sitter bland alla kartonger och försöker föreställa mig hur allt kommer att se ut när det är på plats i huset. Jag försöker även föreställa mig vårt nya kök. Ett vitt lantligt stort kök där hela familjen får plats. Som sagt ett vitt lantligt kök med en riktigt snygg och glansig granitskiva över hela köksbänken. Jag gillar det där mjuka, ljusa lantliga mot lite mer moderna och hårda färger eller material. Lite shabby chic möter industri, väldigt snyggt tycker jag. Det kommer bli så kul att inreda ett helt hus. Det kommer även bli kul att äntligen ha en egen trädgård. Jag har nog bott i lägenhet hela mitt liv, så det ska bli skönt att bo på marken och ha en trädgård. Jag kommer sätta upp en gunga och plantera en massa lummiga buskar och blommor. Jag vill också väldigt gärna ha en egen trädgårdsodling. Odla lite potatis, morötter, sallad och liknande. Gärna en massa jordgubbar och ett stort fint äppelträd. Jag ser verkligen fram emot att laga frukost i mitt stora fina kök och sedan sitta ute i trädgården och njuta av solskenet och fågelkvitter. Det kommer att bli en väldigt spännande tid framöver och jag lovar att jag ska uppdatera bloggen så mycket som jag hinner under renoveringarna. Så ni får se till att kika förbi här emellan åt om ni behöver lite inredningsinspiration.